Bättre integration med kontorshotell

Som invandare kan det kännas svårt att verkligen komma in i det svenska samhället. Är du företagare är det då smart att hyra kontor eller stol på ett kontorshotell, för att snabbare lära känna svenskar och samtidigt utveckla företaget.

Kontorshotell

Som företagare vet du att vägen framåt inte går genom att vänta på att andra ska göra saker för dig, utan att det är bäst att ta sakerna i egna händer. Att flytta till ett annat land är aldrig lätt, oavsett orsak. Ett steg framåt för många invandare är att starta eget företag. Det är roligt, kreativt och ger dig mycket frihet. Och en möjlighet att tjäna pengar och försörja din familj. Problemet är att komma in på marknaden. Skapa nätverk och få kunder. Då är ett kontorshotell en mycket smart lösning. Du väljer mellan att hyra eget kontor eller en stol på heltid, eller ett par gånger i veckan. Du lär känna andra företagare och kommer mycket lättare in i samhället. Du hittar ditt kontorshotell på Workaround som har över 460 lediga kontorsplatser i Stockholm.

Ta integrationen i egna händer

För att bli en del av det svenska samhället måste du lära dig språket och kulturen. Vägen går genom att umgås med svenskar på ett naturligt och jämställt sätt. Som företagare på ett kontorshotell är ni jämlika. Du har bra erfarenheter som du kan dela med dig av, och andra företagare har kunskap och nätverk som kommer att hjälpa dig. Förutom att det är så mycket roligare att jobba i en dynamisk miljö. Istället för att du jobbar hemifrån eller hyr ett eget kontor utanför stan, jobbar i din ensamhet, så är du en del av samhället. Känner tillhörighet varje måndag som du går till jobbet. Det är personer som tar eget ansvar som lyckas i livet. Skapa din egen invandringspolitik och lyckas.

Fördelar med kontorshotell

Som företagare är det alltid smart att ha mycket kontakt med andra företagare. Du bygger snabbare nätverk, får input och hittar samarbetspartners. En annan stor fördel är att du kommer jobba mycket mer effektivt. Du går iväg till jobbet och kan fokusera helt och hållet. När du sedan är hemma kan du släppa jobbet och återhämta dig mentalt tillsammans med familj och vänner.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

clock